Catering dietetyczny
W razie pytań pisz na catering@lookfit.pl
Catering ketogeniczny Bolków
Jadłospis diety ketogenicznej opiera się na mięsie, tłustych rybach, nabiale, pestkach, orzechach, a także niektórych warzywach i owocach. Menu diety keto jest bardzo restrykcyjne i zakłada znaczne ograniczenie produktów węglowodanowych. Podział składników odżywczych stanowią tłuszcze 60-80%, białko 10-25%, węglowodany do 10%. Kaloryczność może się wahać w zależności od wybranych posiłków od 1500 do 3000 kcal. W każdym zestawie znajdziesz 4 posiłki. Dostawy odbywają się 6 dni w tygodniu (poniedziałek-sobota). Dostawy weekendowe (sobota lub sobota-niedziela) odbywają się w soboty.
Po złożonym i opłaconym zamówieniu możesz dowolnie przesuwać dni dostawy z poziomu swojego Panelu Klienta (np. gdy wypadnie Ci wyjazd).
Dieta ketogeniczna pudełkowa – na czym to polega?
Dieta ketogeniczna to sposób odżywiania, który opiera się głównie na produktach wysokotłuszczowych i niskowęglowodanowych. Jadłospis oparty jest na mięsie, tłustych rybach, nabiale, pestkach, orzechach, a także niektórych warzywach i owocach. Menu diety keto jest bardzo restrykcyjne i zakłada znaczne ograniczenie produktów węglowodanowych. W każdym zestawie znajdziesz 4 posiłki, których kaloryczność może się wahać od 1500 do 3000 kcal. Dostawy odbywają się 6 dni w tygodniu, co zapewnia regularność i wygodę dla osób, które chcą utrzymać swoją dietę w ryzach. Co najważniejsze, po złożonym i opłaconym zamówieniu można dowolnie przesuwać dni dostawy, co jest świetną opcją dla osób, które prowadzą aktywny tryb życia.
Catering dietetyczny Keto od LookFit Bolków
Jesteśmy dumni z wyróżniającego się cateringowego menu dietetycznego keto, które oferujemy. Nasza firma posiada ponad 9 lat doświadczenia w branży, obsługując klientów zadowolonych z naszych usług w ponad 800 miastach w kraju. Stawiamy na wysoką jakość składników i urozmaicone dania jako fundamentalne elementy w każdej diecie, w tym w standardowym odżywianiu. Nasze potrawy ketogeniczne są starannie przygotowywane, korzystając z ekologicznych produktów dostępnych w różnych gospodarstwach rolnych w Polsce.