Menu Dieta Wegetariańska

Dostępne kaloryczności: 1200,1500,1800,2000,2500 kcal

Menu na najbliższe dni

Zamów teraz Powrót

Śniadanie:
Jajecznica z boczniakami, ogórkiem kiszonym i ciemną ciabattą

2 śniadanie:
Smoothie melonowe

Obiad:
Pulpety szpinakowe w sosie paprykowo-pomidorowym z zasmażaną kapustą i frytkami z batata

Podwieczorek:
Koktajl truskawka-pomarańcz-melon

Kolacja:
Sałatka z serem lazur, winogronem, pomidorem, pieczywem żytnim i sosem winegret

Śniadanie:
Hummus z ogórkiem zielonym, papryką i pieczywem żytnim

2 śniadanie:
Smoothie marchew-jabłko-banan

Obiad:
Gulasz tofu z pieczarkami i talarkami z marchewki

Podwieczorek:
Bezglutenowa babeczka czekoladowo-marchewkowa a'la brownie

Kolacja:
Omlet ,,trzy sery” (brie, camembert, manouri)

Śniadanie:
Pasta z pieczonej marchewki z soczewicą, prażonymi pestkami słonecznika, pełnoziarnistą bułką pita i sałatką z papryki i ogórka

2 śniadanie:
Smoothie truskawka-jabłko-banan

Obiad:
Pieczone tofu z kaszą jęczmienna wiejska w kurkowym sosie z marchewką z groszkiem gotowaną na parze

Podwieczorek:
Pierożki gyoza z grzybami shitake i majonezowym sosem sriracha

Kolacja:
Buritto wegetariańskie

Śniadanie:
Twarożek z suszonymi pomidorami, oliwkami i wędzona papryką z pieczywem żytnim i ogórkiem kiszonym

2 śniadanie:
Krem z selera i pietruszki

Obiad:
Pulpety z buraka z kaszą gryczaną w pieczarkowym sosie z surówką z buraczków

Podwieczorek:
Sałatka z jarzynowa

Kolacja:
Tofu w panierce panko z majonezem bbq

Śniadanie:
Frittata z parmezanem i pastą z pieczonych warzyw

2 śniadanie:
Smoothie kiwi - jabłek - mięta

Obiad:
Pałki warzywne z ryżem jaśminowym w sosie słodko-kwaśnym z surówką z białej kapusty

Podwieczorek:
Lemon posette

Kolacja:
Sałatka cezar z prażonym migdałem, parmezanem i grzankami

Śniadanie:
Pasta z pieczonej dyni z masłem orzechowym i pełnoziarnistą bułką pita

2 śniadanie:
Jogurt jagodowy z prażonymi orzechami nerkowca

Obiad:
Kasza bulgur z pieczonym tofu w podgrzybkowym sosie i surówką colesław

Podwieczorek:
Sałatka Waldorf z grzankami ziołowymi

Kolacja:
Makaron canelloni z szpinakiem i serem mozzarella

Śniadanie:
Musztardowa pasta jajeczna z ciemną ciabattą i sałatką szwedzką

2 śniadanie:
Smoothie marchew-brzoskwinia-jabłko-banan

Obiad:
Grillowany ser halloumi z sosem żurawinowym, pieczonymi frytkami z pietruszki i surówką z czerwonej kapusty.

Podwieczorek:
Babeczka z burakiem i jagodą

Kolacja:
Jajko w koszulce z parmezanem, patisonami na świeżym szpinaku w zielonym pesto, pieczywo żytnie

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Oblicz kalorie