Catering Wegetariański

Dostępne kaloryczności: 1200,1500,1800,2000,2500 kcal

Menu na najbliższe dni

Zamów teraz Powrót

Śniadanie:
Melitzanosalata z ciemną bułką pita i ogórkiem zielonym

2 śniadanie:
Smoothie kiwi-jabłko-banan-mięta

Obiad:
Pieczony kotlet buraczany z talarkami z marchwi w sosie musztardowym z surowa z kiszonego ogórka

Podwieczorek:
Winogron z melonem

Kolacja:
Pełnoziarnisty makaron penne z serem parmezan w sosie beszamelowym

Śniadanie:
Twarożek z rzodkiewką, pieczywem żytnim i pomidorkiem

2 śniadanie:
Smoothie jabłko-marchew- banan

Obiad:
Panierowane tofu z pieczonym selerem z sosem pomidorowo - paprykowym z surówką z kiszonej kapusty

Podwieczorek:
Bezglutenowa babeczka marchewkowo-czekoladowa

Kolacja:
Sałatka z wędzonego tofu, burakiem i selerem naciowym z ciemna ciabattą

Śniadanie:
Pasta dyniowa z soczewicą, bułką pita i białą rzodkiewką

2 śniadanie:
Smoothie jabłko-ananas-brzoskwinia-banan

Obiad:
Placki z kalafiora w sosie z zielonego pieprzu z pieczonymi frytkami z selera i duszonym szpinakiem

Podwieczorek:
Koktajl mango-kiwi na bazie mleczka kokosowego

Kolacja:
Omlet z serem halloumi, grillowaną papryką i patisonem

Śniadanie:
Jajko sadzone z parmezanem, ogórkiem kiszonym, musztardą francuską I ciemną ciabattą

2 śniadanie:
Winogron z prażonymi płatkami migdałowymi

Obiad:
Pulpeciki z buraka w wiśniowym sosie bbq z puree z selera i zasmażaną kapustą kiszoną

Podwieczorek:
Bezglutenowa babeczka czekoladowo-marchewkowa a'la brownie

Kolacja:
Sałatka z serem manouri, pomarańczą, pomidorami koktajlowymi, sosem winegret i pieczywem żytnim

Śniadanie:
Pasta z pieczonej marchewki z soczewicą, prażonymi pestkami słonecznika, pita i sałatką z papryki i ogórka

2 śniadanie:
Smoothie jabłko-brzoskwinia-banan

Obiad:
Pieczone tofu w sosie słodko kwaśnym z fasolka szparagowa gotowana na parze z ryżem basmati

Podwieczorek:
Koktajl wiśniowo - malinowy na bazie mleczka kokosowego

Kolacja:
Buritto wegetariańskie

Śniadanie:
Twarożek z suszonymi pomidorami, oliwkami i wędzona papryką z ciemna ciabatta i ogórkiem kiszonym

2 śniadanie:
Smoothie pomarańcz-kiwi-banan

Obiad:
Pulpety z pieczonych warzyw w sosie pieczarkowym z talarkami z marchewki i surówką z buraka

Podwieczorek:
Krem z selera, kalafiora z prażonymi pestkami dyni

Kolacja:
Tofu w tempurze z majonezowym sosem bbq

Śniadanie:
Frittata z parmezanem i pastą z pieczonych warzyw

2 śniadanie:
Smoothie gruszka-seler

Obiad:
Pałki warzywne w sosie kurkowym z chipsami z batata

Podwieczorek:
Lemon posette

Kolacja:
Sałatka cezar z prażonym migdałem, parmezanem i grzankami

Śniadanie:
Pasta z pieczonej dyni z masłem orzechowym i bułką pita

2 śniadanie:
Smoothie kiwi-jabłko-banan-mięta

Obiad:
Pieczony kotlet buraczany z kaszą bulgur w sosie pomidorowym i surówka colesaw

Podwieczorek:
Jogurt malinowy z prażonymi płatkami migdałowymi

Kolacja:
Makaron canelloni z szpinakiem i serem fetą

Śniadanie:
Musztardowa pasta jajeczna z ciemną ciabattą i sałatką szwedzką

2 śniadanie:
Smoothie jabłko-marchew-banan

Obiad:
Pulpety z grillowanych warzyw z pieczonymi talarkami z pietruszki w sosie żurawianym i surówka z czerwonej kapusty

Podwieczorek:
Babeczka z burakiem i jagodą

Kolacja:
Jajko w koszulce parmezanem, patisonami na świeżym szpinaku w salsą kaparowo-koperkową, pieczywo żytnie

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Oblicz kalorie