Menu Dieta Wegetariańska

Dostępne kaloryczności: 1200,1500,1800,2000,2500 kcal

Menu na najbliższe dni

Zamów teraz Powrót

Śniadanie:
Frittata z parmezanem i pastą z pieczonych warzyw

2 śniadanie:
Smoothie kiwi - jabłko - mięta

Obiad:
Pieczone tofu z ryżem brązowym w sosie słodko-kwaśnym z surówką z białej kapusty

Podwieczorek:
Lemon posette

Kolacja:
Sałatka cezar z prażonym migdałem, parmezanem i grzankami

Śniadanie:
Pasta z pieczonej dyni z masłem orzechowym i pełnoziarnistą bułką pita

2 śniadanie:
Jogurt jagodowy z prażonymi orzechami nerkowca

Obiad:
Kasza bulgur z pieczonym tofu w podgrzybkowym sosie i surówką colesław

Podwieczorek:
Sałatka Waldorf z grzankami ziołowymi

Kolacja:
Makaron canelloni z szpinakiem i serem mozzarella

Śniadanie:
Musztardowa pasta jajeczna z ciemną ciabattą i sałatką szwedzką

2 śniadanie:
Smoothie marchew-brzoskwinia-jabłko-banan

Obiad:
Grillowany ser halloumi z sosem żurawinowym, pieczonymi frytkami z pietruszki i surówką z czerwonej kapusty.

Podwieczorek:
Babeczka z burakiem i jagodą

Kolacja:
Jajko w koszulce z parmezanem, patisonami na rukoli z salsą koperkowo - kaparową i pieczywo żytnie

Śniadanie:
Twarożek z chrzanem, prażoną cebulą, koperkiem, ciemną ciabattą i ogórkiem kiszonym

2 śniadanie:
Smoothie gruszka-brzoskwinia- pomarańcz

Obiad:
Pulpety buraczane w pomidorowym sosie z kaszą bulgur i zasmażaną kapustą

Podwieczorek:
Koktajl jagodowo-malinowy z bananem i mleczkiem kokosowym

Kolacja:
Omlet 3 sery z bakłażanem, pieczarką i majonezowym sosem bbq

Śniadanie:
Jajko sadzone z parmezanem, warzywami, pieczywem żytnim i sosem winegret

2 śniadanie:
Smoothie jabłko-wiśnia-porzeczka

Obiad:
Wędzone tofu z pieczarkami, brokułem i kaszą pęczak

Podwieczorek:
Jogurt mango z bezglutenową kruszonką

Kolacja:
Sałatka z serem halloumi, grillowanymi warzywami, sosem czosnkowym i bułką pita

Śniadanie:
Hummus klasyczny z bułką pita i sałatką z papryki i zielonych oliwek

2 śniadanie:
Smoothie jabłko-brzoskwinia-banan

Obiad:
Pieczona tofu po wietnamsku z ryżem basmati i marchewką z groszkiem gotowaną na parze

Podwieczorek:
Puding chia z musem truskawkowo-żurawinowym

Kolacja:
Pizzerka z ananasem

Śniadanie:
Jajecznica z pieczarkami z białą rzodkiewką i chlebem żytnim

2 śniadanie:
Ciastko francuskie z szpinakiem i fetą

Obiad:
Kotlet szpinakowy z parmezanem i sosem chrzanowym, puree ziemniaczanym i surówka z buraczków

Podwieczorek:
Krem z pieczonej marchewki i soczewicy

Kolacja:
Briam z serem halloumi

Śniadanie:
Omlet z serem halloumi, pieczona papryka i pastą z pieczonych warzyw

2 śniadanie:
Smoothie pomarańcz-kiwi-banan

Obiad:
Tofu z ananasem i serem z puree z kalafiora i surówka z marchwi i jabłka

Podwieczorek:
Ryż zapiekany z jabłkiem

Kolacja:
Sałatka capresse z mini mozzarellą i grzankami ziołowymi

Śniadanie:
Baba ghanoush z pełnoziarnistą bułką pita i sałatką z czerwonej papryki i oliwek

2 śniadanie:
Pieczone jabłko z cynamonem z prażonym orzechem włoskim

Obiad:
Risotto z warzywami

Podwieczorek:
Zapiekane brzoskwinie

Kolacja:
Papryka faszerowana kaszotto z kaszą pęczak, pieczarkami i serem feta

Śniadanie:
Maślana pasta jajeczna z ciemną ciabattą i sałatką szwedzką

2 śniadanie:
Smoothie gruszka-seler-banan

Obiad:
Pulpety z grillowanych warzyw z kasza bulgur w sosie z groszku i mięty i surówka z czerwonej kapusty

Podwieczorek:
Bezglutenowe ciastko z jabłkiem

Kolacja:
Jajka w sosie tatarskim z pieczywem żytnim

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Oblicz kalorie