Menu Dieta Wege i Ryby

Dostępne kaloryczności: 1200,1500,1800,2000,2500 kcal

Menu na najbliższe dni

Zamów teraz Powrót

Śniadanie:
Hummus z burakiem, papryką i ciemną ciabattą

2 śniadanie:
Smoothie jabłko-mango-banan

Obiad:
Pulpety buraczane w pomidorowym sosie bbq z kaszą gryczaną i zasmażaną kapustą

Podwieczorek:
Koktajl truskawkowo-wiśniowy z mleczkiem kokosowym

Kolacja:
Serowy omlet z cukinią, bakłażanem i sosem czosnkowym

Śniadanie:
Jajko sadzone z parmezanem na szpinaku z bułką pita i sosem ajvar

2 śniadanie:
Smoothie z owoców tropikalnych

Obiad:
Panierowy kotlet szpinakowy z pieczonym batatem i brokułem gotowanym na parze

Podwieczorek:
Bezglutenowa babeczka czekoladowo-marchewkowa a'la brownie

Kolacja:
Sałatka z serem halloumi,grillowanymi warzywami, sosem winegret i bułką pita

Śniadanie:
Pasta z pieczonej marchewki z soczewicą, prażonymi pestkami słonecznika, pita i sałatką z papryki i ogórka

2 śniadanie:
Smoothie truskawka-jabłko-banan

Obiad:
Pieczona ryba z kasza jęczmienna wiejska w kurkowym sosie z marchewką z groszkiem gotowaną na parze

Podwieczorek:
Pierożki gyoza z grzybami shitake i majonezowym sosem sriracha

Kolacja:
Buritto wegetariańskie

Śniadanie:
Pasta z wędzonej makreli z suszonymi pomidorami, oliwkami, ciemną ciabattą i ogórkiem kiszonym

2 śniadanie:
Krem z selera i pietruszki

Obiad:
Pulpety z komosy ryżowej z grillowanymi warzywami w pieczarkowym sosie z surówką z buraczków

Podwieczorek:
Sałatka z jarzynowa z serem żółtym

Kolacja:
Tofu panierowane z majonezem bbq

Śniadanie:
Frittata z tuńczykiem i pastą z pieczonych warzyw

2 śniadanie:
Smoothie kiwi - jabłko - mięta

Obiad:
Pieczona ryba z ryżem jaśminowym w sosie słodko-kwaśnym z surówką z białej kapusty

Podwieczorek:
Lemon posette

Kolacja:
Sałatka cezar z prażonym migdałem, parmezanem i grzankami

Śniadanie:
Pasta z pieczonej dyni z masłem orzechowym i pełnoziarnistą bułką pita

2 śniadanie:
Jogurt jagodowy z prażonymi orzechami nerkowca

Obiad:
Kasza bulgur z pieczonym tofu w podgrzybkowym sosie i surówką colesław

Podwieczorek:
Sałatka Waldorf z grzankami ziołowymi

Kolacja:
Makaron canelloni ze szpinakiem i serem mozzarella

Śniadanie:
Musztardowa pasta jajeczna z ciemną ciabattą i sałatką szwedzką

2 śniadanie:
Smoothie marchew-brzoskwinia-jabłko-banan

Obiad:
Pieczony łosoś z talarkami z pietruszki w sosie żurawinowym z surówką z czerwonej kapusty

Podwieczorek:
Babeczka z burakiem i jagodą

Kolacja:
Tatar z łososia wędzonego na zimno z pieczywem żytnim i salsą kaparowo-koperkową

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Oblicz kalorie