Menu Dieta Wege i Ryby

Dostępne kaloryczności: 1200,1500,1800,2000,2500 kcal

Menu na najbliższe dni

Zamów teraz Powrót

Śniadanie:
Zielony omlet ze szpinakiem, serem feta i sosem czosnkowym

2 śniadanie:
Smoothie kiwi - jabłko - mięta

Obiad:
Ryba z pieca w sosie francuskim z puree z cukinii i surówką z białej kapusty

Podwieczorek:
Panna cotta na bazie mleczka kokosowego z sosem truskawkowym

Kolacja:
Sałatka z serem brie, konfiturą z żurawiny i pieczywo żytnie

Śniadanie:
Muhammara z bułką pita i sałatką z zielonej papryki i oliwek

2 śniadanie:
Jogurt truskawkowy z musli

Obiad:
Pulpety warzywne a'la chilli con carne w pomidorowo-paprykowym sosie z kaszą bulgur i surówką colesław

Podwieczorek:
Bruschetta wieloziarnista z pomidorami i serem feta

Kolacja:
Makaron tagliatelle z zielonym pesto, oliwkami i parmezanem

Śniadanie:
Pasta jajeczna z awokado i szczypiorkiem, ciemną ciabattą i ogórkiem zielonym

2 śniadanie:
Smoothie marchew - brzoskwinia - jabłko - banan

Obiad:
Pulpety z łososia z musztardowym sosem, kaszą gryczaną i surówką z kiszonej kapusty

Podwieczorek:
Bezglutenowa babeczka z makiem i karobem

Kolacja:
Sałatka nicejska z bazyliowym pesto i grzankami

Śniadanie:
Mutabal z pieczywem pita i selerem naciowym

2 śniadanie:
Smoothie jabłko-wiśnia-mięta

Obiad:
Szpinakowa roladka faszerowana pieczarkami w sosie koperkowym z zasmażaną kapustą i kaszą pęczak

Podwieczorek:
Koktajl malinowo - truskawkowy na bazie mleczka kokosowego

Kolacja:
Panierowane tofu z sosem kobe

Śniadanie:
Jajko sadzone z anchoise, warzywami, pieczywem żytnim i sosem czosnkowym

2 śniadanie:
Smoothie truskawka-mango-banan

Obiad:
Pieczone tofu w sosie pad thai z ryżem basmati i orientalną surówką

Podwieczorek:
Bezglutenowe ciastko

Kolacja:
Wegetariański strogonow z białą fasolą i ciemną ciabattą

Śniadanie:
Hummus z burakiem, pełnoziarnistą bułką pita i sałatką szwedzką

2 śniadanie:
Smoothie jabłko-brzoskwinia-banan

Obiad:
Pulpety warzywne z pieczarkami w musztardowo-pomidorowym sosie z kaszą jęczmienną wiejską i żółtą fasolką szparagową gotowaną na parze

Podwieczorek:
Pudding chia z musem mango - truskawka

Kolacja:
Pizzerka z tuńczykiem i oliwkami

Śniadanie:
Pasta z tuńczyka z pomidorem i ciemną ciabattą

2 śniadanie:
Krem z marchewki z pieczoną papryką i soczewicą

Obiad:
Pieczony kotlet szpinakowy w sosie koperkowym z kaszą pęczak i surówką z buraczków

Podwieczorek:
Mini serniczki japońskie

Kolacja:
Sałatka z brokuła z parmezanem, grzankami i sosem czosnkowym

Śniadanie:
Omlet z serem lazur, gruszką, pieczarką i pastą ajvar

2 śniadanie:
Smoothie pomarańcz-kiwi-banan

Obiad:
Pieczona ryba w sosie satay z ryżem jaśminowym i surówką z marchewki i jabłka

Podwieczorek:
Pierogi gyoza z warzywami i sosem mango-majo

Kolacja:
Sałatka grecka z bułką pitą i sosem tzatzyki

Śniadanie:
Pasta z groszku z miętą, olejem arachidowym, białą rzodkiewką i pełnoziarnistą bułką pita

2 śniadanie:
Pieczona gruszka z przyprawami korzennymi i prażonymi orzechami nerkowca

Obiad:
Roladka buraczana faszerowana papryką i marchewką w panierce panko z gotowanymi ziemniakami i surówką z ogórka kiszonego.

Podwieczorek:
Koktajl truskawkowy z kiwi na bazie mleczka kokosowego

Kolacja:
Pełnoziarnisty makaron świderki ze szpinakiem i serem feta

Śniadanie:
Maślana jajecznica ze szczypiorkiem, pomidorem i ciemną ciabattą

2 śniadanie:
Smoothie gruszka-seler-banan

Obiad:
Ryba z pieca z kaszą kuskus w sosie brokułowym z surówką z czerwonej kapusty

Podwieczorek:
Czekoladowa babeczka z malinami (bezglutenowa)

Kolacja:
Wędzony łosoś z serem feta na szpinaku z bułką pita

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Oblicz kalorie