Menu Standard

Dostępne kaloryczności: 1200,1500,1800,2000,2500 kcal

Menu na najbliższe dni

Zamów teraz Powrót

Śniadanie:
Hummus z burakiem, papryką i ciemną ciabattą

2 śniadanie:
Smoothie jabłko-mango-banan

Obiad:
Kotlet wołowo-wieprzowy w pomidorowym sosie bbq z kaszą gryczaną i zasmażaną kapustą

Podwieczorek:
Koktajl truskawkowo-wiśniowy z mleczkiem kokosowym

Kolacja:
Serowy omlet z cukinią, bakłażanem i sosem czosnkowym

Śniadanie:
Jajko sadzone z parmezanem na szpinaku z bułką pita i sosem ajvar

2 śniadanie:
Smoothie z owoców tropikalnych

Obiad:
Gulasz wieprzowy po węgiersku z pieczonym batatem

Podwieczorek:
Bezglutenowa babeczka czekoladowo-marchewkowa a'la brownie

Kolacja:
Sałatka z pieczonym kurczakiem, grillowanymi warzywami, sosem winegret i bułką pita

Śniadanie:
Pasta z pieczonej marchewki z soczewicą, prażonymi pestkami słonecznika, pita i sałatką z papryki i ogórka

2 śniadanie:
Smoothie truskawka-jabłko-banan

Obiad:
Pieczona pierś z kurczaka z kaszą jęczmienną wiejską w kurkowym sosie z marchewką z groszkiem gotowaną na parze

Podwieczorek:
Pierożki gyoza z kurczakiem, grzybami i majonezowym sosem sriracha

Kolacja:
Pełnoziarniste buritto z wieprzowiną

Śniadanie:
Pasta z wędzonej makreli z suszonymi pomidorami, oliwkami, pieczywem żytnim i ogórkiem kiszonym

2 śniadanie:
Krem z selera i pietruszki

Obiad:
Bitki schabowe z kaszą gryczaną w pieczarkowym sosie z surówką z buraczków

Podwieczorek:
Sałatka z kurczakiem a'la gyros

Kolacja:
Pieczone skrzydełka w miodowo-musztardowej marynacie z majonezem bbq

Śniadanie:
Frittata z tuńczykiem i pastą z pieczonych warzyw

2 śniadanie:
Smoothie kiwi - jabłko - mięta

Obiad:
Pieczona pierś z kurczaka z ryżem jaśminowym w sosie słodko-kwaśnym z surówką z białej kapusty

Podwieczorek:
Lemon posette

Kolacja:
Sałatka cezar z kurczakiem, parmezanem i grzankami

Śniadanie:
Pasta z pieczonej dyni i masła orzechowego z pełnoziarnistą bułką pita i papryką

2 śniadanie:
Jogurt jagodowy z prażonymi orzechami nerkowca

Obiad:
Pulpety drobiowe z kaszą bulgur w podgrzybkowym sosie i surówką colesław

Podwieczorek:
Sałatka Waldorf z grzankami ziołowymi

Kolacja:
Makaron canelloni z kurczakiem i szpinakiem

Śniadanie:
Musztardowa pasta jajeczna z ciemną ciabattą i sałatką szwedzką

2 śniadanie:
Smoothie marchew-brzoskwinia-jabłko-banan

Obiad:
Panierowany mintaj z pieczonymi ziemniakami i surówka czerwonej kapusty

Podwieczorek:
Babeczka z burakiem i jagodą

Kolacja:
Tatar z łososia wędzonego na zimno z pieczywem żytnim i salsą kaparowo-koperkową

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Oblicz kalorie