Menu Dieta Sport

Dostępne kaloryczności: 3000,4000 kcal

Menu na najbliższe dni

Zamów teraz Powrót

Śniadanie:
Frittata z tuńczykiem i pastą z pieczonych warzyw

2 śniadanie:
Smoothie kiwi - jabłko - mięta

Obiad:
Pieczona pierś z kurczaka z ryżem brązowym w sosie słodko-kwaśnym z surówką z białej kapusty

Podwieczorek:
Lemon posette

Kolacja:
Sałatka cezar z kurczakiem, parmezanem i grzankami

Śniadanie:
Pasta z pieczonej dyni i masła orzechowego z pełnoziarnistą bułką pita i papryką

2 śniadanie:
Jogurt jagodowy z prażonymi orzechami nerkowca

Obiad:
Pulpety drobiowe z kaszą bulgur w podgrzybkowym sosie i surówką colesław

Podwieczorek:
Sałatka Waldorf z grzankami ziołowymi

Kolacja:
Makaron canelloni z kurczakiem i szpinakiem

Śniadanie:
Musztardowa pasta jajeczna z ciemną ciabattą i sałatką szwedzką

2 śniadanie:
Smoothie marchew-brzoskwinia-jabłko-banan

Obiad:
Panierowany mintaj z pieczonymi ziemniakami i surówka czerwonej kapusty

Podwieczorek:
Babeczka z burakiem i jagodą

Kolacja:
Tatar z łososia wędzonego na zimno z pieczywem żytnim i salsą kaparowo-koperkową

Śniadanie:
Twarożek z chrzanem, prażoną cebulą, koperkiem, ciemną ciabattą i ogórkiem kiszonym

2 śniadanie:
Smoothie gruszka-brzoskwinia- pomarańcz

Obiad:
Pulpety drobiowo-wieprzowe w pomidorowym sosie z kaszą bulgur i zasmażaną kapustą

Podwieczorek:
Koktajl jagodowo-malinowy z bananem i mleczkiem kokosowym

Kolacja:
Omlet z szynką, pieczarkami, marynowaną papryką i majonezowym sosem bbq

Śniadanie:
Jajko sadzone z parmezanem, warzywami, pieczywem żytnim i sosem winegret

2 śniadanie:
Smoothie jabłko-wiśnia-porzeczka

Obiad:
Gulasz drobiowy z pieczarkami, brokułem i kaszą pęczak

Podwieczorek:
Jogurt mango z bezglutenową kruszonką

Kolacja:
Sałatka z serem halloumi, grillowanymi warzywami, sosem czosnkowym i bułką pita

Śniadanie:
Hummus klasyczny z bułką pita i sałatką z papryki i zielonych oliwek

2 śniadanie:
Smoothie jabłko-brzoskwinia-banan

Obiad:
Kurczak po wietnamsku z ryżem basmati i marchewką z groszkiem gotowaną na parze

Podwieczorek:
Pudding chia z musem truskawkowo-żurawinowym

Kolacja:
Pizzerka z szynką i ananasem

Śniadanie:
Pasta z łososia z ciemną ciabattą i białą rzodkiewką

2 śniadanie:
Ciastko francuskie z szpinakiem i fetą

Obiad:
Kotlet schabowy z puree ziemniaczanym i surówką z buraczków

Podwieczorek:
Krem z pieczonej marchewki i soczewicy

Kolacja:
Briam z serem halloumi

Śniadanie:
Omlet z chorzio, pieczoną papryką i pastą z pieczonych warzyw

2 śniadanie:
Smoothie pomarańcz-kiwi-banan

Obiad:
Pieczony filet drobiowy z ananasem, serem, gotowanymi ziemniakami i surówką z marchewki i jabłka

Podwieczorek:
Ryż zapiekany z jabłkiem

Kolacja:
Sałatka capresse z polędwicą i grzankami ziołowymi

Śniadanie:
Baba ghanoush z bułką pita i sałatką z czerwonej papryki i oliwek

2 śniadanie:
Pieczone jabłko z cynamonem z prażonym orzechem włoskim

Obiad:
Risotto z warzywami

Podwieczorek:
Zapiekane brzoskwinie

Kolacja:
Pełnoziarnisty makaron spaghetti z wieprzowiną w sosie bolońskim

Śniadanie:
Maślana pasta jajeczna z ciemną ciabattą i sałatką szwedzką

2 śniadanie:
Smoothie gruszka-seler-banan

Obiad:
Łosoś w orientalnej marynacie z kaszą bulgur i surówką czerwonej kapusty

Podwieczorek:
Bezglutenowe ciastko z jabłkiem

Kolacja:
Śledź w sosie tatarskim z pieczywem żytnim

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Oblicz kalorie