Catering Paleo

Dostępne kaloryczności: 1200,1500,1800,2000,2500,3000,4000 kcal

Menu na najbliższe dni

Zamów teraz Powrót

Śniadanie:
Jajecznica z cebulka i boczniakami i pieczywem paleo i pomidorem

2 śniadanie:
Smoothie jabłko-marchew- banan

Obiad:
Pieczeń z makreli z pieczonym selerem w sosie pomidorowo-paprykowym z surówka z kiszonej kapusty

Podwieczorek:
Bezglutenowa babeczka marchewkowo-czekoladowa

Kolacja:
Sałatka z matiasa z burakiem i selerem naciowym z pieczywem paleo

Śniadanie:
Pasta dyniowa z soczewicą, pieczywem paleo i białą rzodkiewką

2 śniadanie:
Smoothie jabłko-ananas-brzoskwinia-banan

Obiad:
Pieczeń ze schabu w sosie z zielonego pieprzu z pieczonymi frytkami z selera i duszonym szpinakiem

Podwieczorek:
Koktajl mango-kiwi na bazie mleczka kokosowego

Kolacja:
Omlet z kurczakiem, grillowaną papryką i patisonem

Śniadanie:
Jajko sadzone z frankfurterkami, ogórkiem kiszonym, musztardą francuską i pieczywem paleo

2 śniadanie:
Winogron z prażonymi płatkami migdałowymi

Obiad:
Pieczony kotlet wołowo-wieprzowy w wiśniowym sosie bbq z puree z selera i zasmażaną kapustą kiszoną

Podwieczorek:
Bezglutenowa babeczka czekoladowo-marchewkowa a'la brownie

Kolacja:
Sałatka z pieczonym schabem, pomidorami koktajlowymi, sosem czosnkowym i pieczywem paleo

Śniadanie:
Pasta z pieczonej marchewki z soczewicą, prażonymi pestkami słonecznika, pieczywem paleo i sałatką z papryki i ogórka

2 śniadanie:
Smoothie jabłko-brzoskwinia-banan

Obiad:
Pieczony kurczak w sosie słodko kwaśnym z fasolka szparagowa gotowana na parze z frytkami z selera

Podwieczorek:
Koktajl wiśniowo - malinowy na bazie mleczka kokosowego

Kolacja:
Pieczona golonka z modra kapusta, pieczywem paleo i sosem musztardowo-chrzanowym

Śniadanie:
Pasta z wędzonej makreli z suszonymi pomidorami, oliwkami, pieczywem paleo i ogórkiem kiszonym

2 śniadanie:
Smoothie pomarańcz-kiwi-banan

Obiad:
Bitki schabowe z talarkami z marchwi w pieczarkowym sosie z surówką z buraczków

Podwieczorek:
Krem z selera, kalafiora z prażonymi pestkami dyni

Kolacja:
Pieczone skrzydełka w miodowo-musztardowej marynacie z majonezem bbq

Śniadanie:
Frittata z tuńczykiem i pastą z pieczonych warzyw

2 śniadanie:
Smoothie gruszka-seler

Obiad:
Pulpety drobiowo-wieprzowe w sosie kurkowym z chipsami z batata i surówką z białej kapusty

Podwieczorek:
Lemon posette

Kolacja:
Sałatka cezar z kurczakiem, prażonymi płatkami migdałowymi i grzankami paleo

Śniadanie:
Pasta z pieczonej dyni z masłem orzechowym i pieczywem paleo

2 śniadanie:
Smoothie kiwi-jabłko-banan-mięta

Obiad:
Pieczeń wieprzowo-drobiowa z puree z selera w sosie pomidorowym i surówką colesław

Podwieczorek:
Koktajl owocowo-proteinowy na bazie mleka kokosowego

Kolacja:
Papryka faszerowana kurczakiem i szpinakiem

Śniadanie:
Musztardowa pasta jajeczna z pieczywem paleo i sałatką szwedzką

2 śniadanie:
Smoothie jabłko-marchew-banan

Obiad:
Pieczony łosoś z talarkami z pietruszki w sosie żurawinowym i surówka z czerwonej kapusty

Podwieczorek:
Bezglutenowa babeczka z burakiem i jagodą

Kolacja:
Tatar z łososia wędzonego na zimno z pieczywem paleo i salsą kaparowo-koperkową

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Oblicz kalorie