Catering z Niskim IG

Dostępne kaloryczności: 1200,1500,1800,2000,2500 kcal

Menu na najbliższe dni

Zamów teraz Powrót

Śniadanie:
Melitzanosalata z ciemną ciabattą i ogórkiem zielonym

2 śniadanie:
Smoothie kiwi-jabłko-mięta

Obiad:
Kotlet wieprzowo-wołowy z talarkami z marchwi w musztardowym sosie z surówka z ogórka kiszonego

Podwieczorek:
Kiwi z prażonymi orzechami nerkowca

Kolacja:
Pełnoziarnisty makaron penne z boczkiem w sosie beszamelowym

Śniadanie:
Twarożek z rzodkiewką, pieczywem żytnim i pomidorkiem

2 śniadanie:
Smoothie jabłko-marchew

Obiad:
Ryba z pieca w sosie szpinakowym z ryżem naturalnym i surówką z kiszonej kapusty

Podwieczorek:
Bezglutenowa babeczka marchewkowo-czekoladowa

Kolacja:
Sałatka z matiasa z burakiem i selerem naciowym z ciemną ciabattą

Śniadanie:
Pasta dyniowa z soczewicą, pieczywem paleo i białą rzodkiewką

2 śniadanie:
Smoothie jabłko-ananas-brzoskwinia-banan

Obiad:
Paszteciki z makreli w sosie z zielonego pieprzu z pieczonymi frytkami z selera i duszonym szpinakiem

Podwieczorek:
Koktajl mango-kiwi na bazie mleczka kokosowego

Kolacja:
Omlet z serem halloumi, grillowaną papryką i patisonem

Śniadanie:
Jajko sadzone z frankfurterkami, ogórkiem kiszonym, musztardą francuską i ciemną ciabattą

2 śniadanie:
Winogrona z prażonymi płatkami migdałowymi

Obiad:
Pieczony kotlet wołowo-wieprzowy w wiśniowym sosie bbq z puree z selera i zasmażaną kapustą kiszoną

Podwieczorek:
Bezglutenowa babeczka czekoladowo-marchewkowa a'la brownie

Kolacja:
Sałatka z serem manouri, pomarańczą, pomidorami koktajlowymi, sosem winegret i pieczywem żytnim

Śniadanie:
Pasta z pieczonej marchewki z soczewicą, prażonymi pestkami słonecznika, pieczywem żytnim i sałatką z papryki i ogórka

2 śniadanie:
Smoothie jabłko-brzoskwinia

Obiad:
Pieczony kurczak w sosie słodko kwaśnym z fasolka szparagowa gotowana na parze z ryżem basmati

Podwieczorek:
Koktajl wiśniowo - malinowy na bazie mleczka kokosowego

Kolacja:
Pełnoziarniste buritto z wieprzowiną

Śniadanie:
Pasta z wędzonej makreli z suszonymi pomidorami, oliwkami, ciemną ciabattą i ogórkiem kiszonym

2 śniadanie:
Smoothie pomarańcz-kiwi-banan

Obiad:
Bitki schabowe z kaszą gryczaną w pieczarkowym sosie z surówką

Podwieczorek:
Krem z selera, kalafiora z prażonymi pestkami dyni

Kolacja:
Pieczone skrzydełka w miodowo-musztardowej marynacie z majonezem bbq

Śniadanie:
Frittata z tuńczykiem i pastą z pieczonych warzyw

2 śniadanie:
Smoothie gruszka-seler

Obiad:
Pulpety drobiowo-wieprzowe w sosie kurkowym z chipsami z batata i surówka z białej kapusty

Podwieczorek:
Lemon posette

Kolacja:
Sałatka cezar z kurczakiem, prażonymi płatkami migdałowymi i grzankami paleo

Śniadanie:
Pasta z pieczonej dyni z masłem orzechowym i ciemna ciabatta

2 śniadanie:
Smoothie kiwi-jabłko-banan-mięta

Obiad:
Pieczeń wieprzowo-drobiowa z kasza bulgur w sosie pieczeniowym i surówka colesław

Podwieczorek:
Jogurt malinowy z prażonymi płatkami migdałowymi

Kolacja:
Makaron canelloni z kurczakiem i szpinakiem

Śniadanie:
Musztardowa pasta jajeczna z ciemną ciabattą i sałatką szwedzką

2 śniadanie:
Smoothie jabłko-marchew-banan

Obiad:
Pieczony łosoś z talarkami z pietruszki w sosie żurawinowym i surówka z czerwonej kapusty

Podwieczorek:
Bezglutenowa babeczka z jagodami

Kolacja:
Tatar z łososia wędzonego na zimno z pieczywem żytnim i salsą kaparowo-koperkową

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Oblicz kalorie