Menu Bezglutenowe

Dostępne kaloryczności: 1200,1500,1800,2000,2500 kcal

Menu na najbliższe dni

Zamów teraz Powrót

Śniadanie:
Pasta z łososia z ogórkiem kiszonym i pieczywem paleo

2 śniadanie:
Smoothie melonowe

Obiad:
Pieczona pierś z kurczaka w sosie paprykowo-pomidorowym z zasmażaną kapustą i frytkami z batata

Podwieczorek:
Koktajl truskawka-pomarańcz-melon

Kolacja:
Sałatka z kurczakiem, winogronem, pomidorem, pieczywem paleo i sosem winegret

Śniadanie:
Hummus z ogórkiem zielonym, papryką i pieczywem paleo

2 śniadanie:
Smoothie marchew-jabłko-banan

Obiad:
Gulasz drobiowy z pieczarkami i talarkami z marchewki

Podwieczorek:
Bezglutenowa babeczka czekoladowo-marchewkowa a'la brownie

Kolacja:
Omlet z tuńczykiem, pieczoną papryką i sosem czosnkowym

Śniadanie:
Pasta z pieczonej marchewki z soczewicą, prażonymi pestkami słonecznika, pieczywem paleo i sałatką z papryki i ogórka

2 śniadanie:
Smoothie truskawka-jabłko-banan

Obiad:
Pieczona pierś z kurczaka z pieczonymi frytkami z selera w kurkowym sosie z marchewką z groszkiem gotowaną na parze

Podwieczorek:
Jajko faszerowane pastą z łososia, słonecznika i suszonych pomidorów

Kolacja:
Pieczona golonka na zasmażanej kapuście czerwonej z pieczywem paleo i sosem muszardowo-chrzanowym

Śniadanie:
Pasta z wędzonej makreli z suszonymi pomidorami, oliwkami, pieczywem paleo i ogórkiem kiszonym

2 śniadanie:
Krem z selera i pietruszki

Obiad:
Bitki schabowe z kaszą gryczana w pieczarkowym sosie z surówką z buraczków

Podwieczorek:
Sałatka z kurczakiem a'la gyros

Kolacja:
Pieczone skrzydełka w miodowo-musztardowej marynacie z majonezem bbq

Śniadanie:
Frittata z tuńczykiem i pastą z pieczonych warzyw

2 śniadanie:
Smoothie kiwi - jabłek - mięta

Obiad:
Pieczona pierś z kurczaka z ryżem jaśminowym w sosie słodko-kwaśnym z surówką z białej kapusty

Podwieczorek:
Lemon posette

Kolacja:
Sałatka cezar z kurczakiem, prażonymi płatkami migdałowymi i grzankami paleo

Śniadanie:
Pasta z pieczonej dyni z masłem orzechowym i pieczywem paleo

2 śniadanie:
Koktajl wiśniowo - malinowy na bazie mleczka kokosowego

Obiad:
Pulpety drobiowe z puree z selera w podgrzybkowym sosie i surówką colesław

Podwieczorek:
Sałatka Waldorf z grzankami paleo

Kolacja:
Papryka faszerowana kurczakiem i szpinakiem

Śniadanie:
Musztardowa pasta jajeczna z pieczywem paleo i sałatką szwedzką

2 śniadanie:
Smoothie marchew-brzoskwinia-jabłko-banan

Obiad:
Pieczony łosoś z pieczonymi frytkami z pietruszki w sosie żurawinowym i surówka z czerwonej kapusty

Podwieczorek:
Bezglutenowa babeczka z burakiem i jagodą

Kolacja:
Tatar z łososia wędzonego na zimno z pieczywem paleo i salsą kaparowo-koperkową

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Oblicz kalorie