Menu Bezglutenowe

Dostępne kaloryczności: 1200,1500,1800,2000,2500 kcal

Menu na najbliższe dni

Zamów teraz Powrót

Śniadanie:
Frittata z tuńczykiem i pastą z pieczonych warzyw

2 śniadanie:
Smoothie kiwi - jabłko - mięta

Obiad:
Pieczona pierś z kurczaka z ryżem brązowym w sosie słodko-kwaśnym z surówką z białej kapusty

Podwieczorek:
Lemon posette

Kolacja:
Sałatka cezar z kurczakiem, płatkami migdałowymi i grzankami paleo

Śniadanie:
Pasta z pieczonej dyni z masłem orzechowym i pieczywem paleo

2 śniadanie:
Koktajl wiśniowo - malinowy na bazie mleczka kokosowego

Obiad:
Pulpety drobiowe z puree z selera w podgrzybkowym sosie i surówką colesław

Podwieczorek:
Sałatka Waldorf z grzankami paleo

Kolacja:
Papryka faszerowana kurczakiem i szpinakiem

Śniadanie:
Musztardowa pasta jajeczna z pieczywem paleo i sałatką szwedzką

2 śniadanie:
Smoothie marchew-brzoskwinia-jabłko-banan

Obiad:
Pieczony łosoś z pieczonymi frytkami z pietruszki w sosie żurawinowym i surówka z czerwonej kapusty

Podwieczorek:
Bezglutenowa babeczka z burakiem i jagodą

Kolacja:
Tatar z łososia wędzonego na zimno z pieczywem paleo i salsą kaparowo-koperkową

Śniadanie:
Twarożek z chrzanem, prażoną cebulą, koperkiem, pieczywem paleo i ogórkiem kiszonym

2 śniadanie:
Smoothie gruszka-brzoskwinia- pomarańcz

Obiad:
Pulpety drobiowo-wieprzowe w pomidorowym sosie z mixem pieczonych warzyw korzeniowych i zasmażaną kapustą

Podwieczorek:
Koktajl jagodowo-malinowy z bananem i mleczkiem kokosowym

Kolacja:
Omlet 3 sery z bakłażanem, pieczarką i majonezowym sosem bbq

Śniadanie:
Jajko sadzone z tuńczykiem, warzywami, pieczywem paleo i sosem winegret

2 śniadanie:
Smoothie jabłko-wiśnia-porzeczka

Obiad:
Gulasz drobiowy z pieczarkami, brokułem i puree z batata i marchewki

Podwieczorek:
Jogurt mango z bezglutenową kruszonką

Kolacja:
Sałatka z pieczonym kurczakiem, grillowanymi warzywami, sosem czosnkowym i pieczywem paleo

Śniadanie:
Hummus klasyczny z pieczywem paleo i sałatką z papryki i zielonych oliwek

2 śniadanie:
Smoothie jabłko-brzoskwinia-banan

Obiad:
Kurczak po wietnamsku z ryżem basmati i marchewką z groszkiem gotowaną na parze

Podwieczorek:
Pudding chia z musem truskawkowo-żurawinowym

Kolacja:
Tatar z ligawy wołowej z pieczywem paleo

Śniadanie:
Pasta z łososia z pieczywem paleo i białą rzodkiewką

2 śniadanie:
Panforte - deser z bakaliami, orzechami laskowymi i migdałami

Obiad:
Bitki w sosie chrzanowym z talarkami z marchewki i surówką z buraka

Podwieczorek:
Krem z pieczonej marchewki i soczewicy

Kolacja:
Briam z serem halloumi

Śniadanie:
Omlet z chorizo, pieczoną papryką i pastą z pieczonych warzyw

2 śniadanie:
Smoothie pomarańcz-kiwi-banan

Obiad:
Pieczony filet drobiowy z ananasem, serem, gotowanymi ziemniakami i surówką z marchewki i jabłka

Podwieczorek:
Ryż zapiekany z jabłkiem

Kolacja:
Sałatka capresse z polędwicą i grzankami paleo

Śniadanie:
Baba ghanoush z pieczywem paleo i sałatką z czerwonej papryki i oliwek

2 śniadanie:
Pieczone jabłko z cynamonem z prażonym orzechem włoskim

Obiad:
Risotto z warzywami

Podwieczorek:
Pieczona brzoskwinia z "pod pierzynką"

Kolacja:
Papryka faszerowana wieprzowiną w sosie bolońskim

Śniadanie:
Maślana pasta jajeczna z pieczywem paleo i sałatką szwedzką

2 śniadanie:
Smoothie gruszka-seler-banan

Obiad:
Łosoś w orientalnej marynacie z puree z groszku i surówką czerwonej kapusty

Podwieczorek:
Bezglutenowe ciastko z jabłkiem

Kolacja:
Śledź w sosie tatarskim z pieczywem paleo

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Menu w trakcie przygotowania

Oblicz kalorie